~Emilie H Sandaker ~ -
Forside Add meg Om meg Kontakt

JEG GRUER MEG VÆRT SEKUND SOM GÅR

Jeg gruer meg for vært sekund som går til å gå på skolen fordi jeg vet det er noen som sier noe om meg uansett hvor jeg er ..  Jeg vil bare bytte skole , men det er for vanskelig .. jeg skulle ønske ALLT DETTE TOK SLUTT !! Hva skal jeg gjøre ....  Føler at livet mit har gått ned i grus , men jeg er ogå glad for at jeg har møtt de fantastiske folk i kongsvinger !! Er Kjempe glad jeg har noen som støtter meg , det jo bedere å ha 1 god venn enn 1000 falske .

Jeg er extremt glad i Kristine og Jahn <3 Glad jeg har dere .. 

 • SISTE SKOLEDAG FØR JULFERIEN

  Endelig bare 1 dag igjen , men gruer meg uansett til skolen i morra , men jeg får tenke på at det er juleferie etter det <3 .

  Så får tenke på det resten av dagen i morra <3 ;)  Så vis jeg får noen stygge kommentarer i morra så skal jeg prøve å være sterk som mulig . Jo på fredag så fikk jeg beskjed av en lærer om at bloggen min ga skolen dems dårlig rykte . men bryr meg ikke hva de sier . jeg skriver det jeg vil , men bare jeg ikke skriver navn er dette lov <3 

  Så Alle får ha en fin dag videre ! :*:*:*
   

 • 18.12.15

  I dag har jeg hatt tentamen i nynorsk , jeg følte det gikk ganske bra , når jeg var ferdig satte jeg meg på bibloteket m en vennine og snakker m noen Vi kjenner . Å da kommer en jente i klassen og driver på pc en min fordi jeg skulle hente no , og da hadde jeg akk blitt kjent m noen folk , så hu hadde gått inn å snoki på mine saker og det er ikke morsomt for meg . Hun dreiv å skrev , legg meg til på snap . og når jeg kom tilbake så hadde hun gått . men når jeg måtte på do  , så kom hun tilbake og baksnakka meg .... + det er ikke morsomt å bli baksnakka hele tiden .

   


   

  Kan ikke jeg bare få gå på skolen uten att jeg blir baksnakka :C ... Orker snart ikke mer ..

  Håper en dag ... dette vil ta slutt ... 

   

   

 • - 17.12.15 -

     I dag den 17.12.15 , skulle jeg å vennina mi til butikken , fordi hu skulle ha noe der .. da gikk vi forbi han som mobber meg og han hadde kalt meg en Jævla dritt unge og at jeg burde gå i 1 klasse , men kompisen hans prøvde å snakke til han , men han forsatte å vise lange fingeren . + jeg var på bibloteket m et par venner  og en annen jente i klassen , og da sa jeg at jeg måtte på do .. og da jeg hadde kommet tilbake hadde jeg fått høre at en jente hadde baksnakka meg igjen ! , det er vær gang jeg snur meg så baksnakker folk meg hele tiden , jeg kan ikke gå på do en gang før det begynner . men jeg har noen gode venner som sier dette til meg , men man vet aldri om de har vært m å baksnakka meg .  og hun hadde bitch slappa meg fordi jeg hadde " vist slått henne i annsikte " sellom jeg ikke hadde gjort det . Jeg blir så fly forbanna på alt sammen og + for et par månder siden hadde en i klassen knust tlf min og hadde ikke giddi å betalt den . å da fikk jeg på meg at jeg hadde knust den selv . 

   

     Her er mine ønsker : 

  * Fyttet fra den dritt skolen

  * Få meg bedre venner . 

  * Få et bedre liv 

  * Få ha ting i fred å ro , og at jeg ikke får på meg noe , som jeg ikke har gjort 

   

  Eidskog ... det er ikke no posetivt med det trur jeg ..

  FML = Fuck My Life .

  .

 • SKULLE ØNSKE

  Skulle Ønske .... Alle kunne forstå hvordan det er å bli mobba så lenge som jeg .. Nå har jeg blitt mobba snart i 8 år ... og det er ingen av venna mine som forstår det ... Det er umulig å gå på den skolen .. sellom han ikke er så mye i timene mine nå lenger .. så gruer jeg meg hverdag til skolen + har ganske dårlige minner der .. trur jeg ikke har noen bra minner i det helletatt ... ! Jeg har så lyst til å bytte skole snart .. Har nesten mista de fleste av venna mine pga mobbing ...

  Men etter jeg ble  venn med noen flere fra Kongsvinger , føller jeg meg mer trygg på dem .

  Så håper jeg får bytte skole snart .. selom folk sier at den skolen ikke er no fryktelig . så orker jeg snart ikke av den skolen .... 

  Med Vennlig Hilsen Emilie Hammer Sandaker . 

 • MOBBINGA FORSETTER

  Hei , Nå er jeg helt sliten etter mobbinga , en bare forsetter og forsetter og forsetter , jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre , men nå har jeg å mamman min vært så mye på møter om den mobbinga , men det er ingen av lærerene som hører på oss nesten , men det jeg var på for ikke så lenge siden , ble jeg helt forbanna på lærerene at jeg begynnte å grine mitt i møtet og sa at dette er verdens verste mobbe skole , og da fortallte jeg om en gutt som hadde gått her før , og han hadde blitt mobba så mye at han til slutt ikke klarte å leve lenger , så han hengte seg selv. Så jeg minnte dem om han , og da sa jeg rett ut " Vil dere at enda en Unge Skal henge seg selv" og da ble alle stille .

  Men nå har jeg fått nok !! Han har sagt til meg at jeg er en  hore , en fittekjærring , en fucka unge og at jeg er feit som faen ...

  Vær gang jeg går forbi han i klasserommet eller i frimenutte eller klasseturer , så har han kalt meg noe , han må kommentere noe .. jeg gir opp snart .

  Alt han har sagt , gjort osv....:

  -Gå å heng deg

  -Jævla Hore

  -Du kan gå til den fittemorra di å begynn å sutre

  -Han har slått meg så hardt med knyttneven oppe på huet toppen , at jeg fikk hjernerystelse .

  - Vis jeg har sagt til en veninne at pappa skal hente meg etter skolen , Og jeg kaller ste pappan min for pappa , så sier han ehh dra til pappan din du ... nei vent nå litt han er jo dø han...!!! med frekk stemme , Han likte deg aldri ...

  - Han har kalt  min  og min vennine sine foreldre stygge ord som foreks : Fittekjærringer , Horer , At de ikke er glad i oss .


   

  ....Så nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre lengre ... :(

  Så nå venter jeg på at denne mobbinga skal ta slutt , men jeg vet den aldri kommer til å gjøre det ... !

  Hilsen Emilie .

   

 • VÆRSTE SKOLE

  18.09.15 Fredag , Idag Hadde vi Samfunnsfag med de verste lærerene ever .... de som ikke hørte på oss på møtet , Jeg hater å gå på denne skolen , jeg klarer ikke å tenke på noe annet ... Jeg Tenker bare på om at han Gutten  ikke kommer til å gi seg... Jeg er ganske sjælven ... Jeg håper snart dette tar slutt . Men vi alle vet at det aldri kommer til å skje . Jeg og Mamma har tenkt på at vi kansje skal bytte skole og det ville vært enkelig ganske bedre .. Men det spørrs om det noen gang skjer .. men skal prøve å mase på mamma og at vi skal bytte skole .. Men jeg får prøve å tenke på noe annet , Jeg klarer ikke engang å følge med i timen fordi jeg slutter ikke å tenke på det . Jeg har blitt mobba ca 5 år av klassen og 3 år av en gutt i klassen , snart 4 ..... Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger.... Hva skal jeg gjøre???!! .

  Hjelp meg med å finne ut hva jeg skal gjøre .....

   

  Med venlig hilsen Emilie Hammer Sandaker

 • MIN FORFERDELIGE DAG PÅ EIDSKOG I 10A

  Den 16.09.15  Onsdag, var jeg på skolen .... Glad og lykkelig , så skulle jeg gå til en kompis og snakke med han litt , og da sitter det en gutt som har mobbet meg og veninna mi siden 8 klasse ... " Stikk av til den fittekjæringa di , altså mora di " sa han .... jeg ble litt lei meg for at han kalte mora mi for fittekjæring .. så jeg fløy på han og sa " Hva kalte du mora mi" .. "Si det en gang til å du får bank" sa jeg ... men så kom læreren og stoppa oss ... og når det gikk en stund skulle jeg og vennina mi opp i kantina og vi så ikke at han sto der med noen gutter så han sa " pshh.. her kommer til fucka feite ungene ... så når vi skulle inn så ville jeg ikke inn i timen men måtte fordi vi hadde overaskeles fest for læreren våres . Når dagen var over dro jeg og vennina mi hjem og snakket med foreldra våres , om det som hadde skjedd , og da hadde de sagt at de hadde ringt skolen fordi vi hadde sendt meld i timen om dette ... og da sa mamman min , nå må den skolen reagere litt ... nå begynner vi å bli så lei den ungen ....  Jeg fikk ikke sovet den natten .

  Den 17.09.15 Torsdag , grua jeg meg til skolen igjen .. fikk ikke nesten noe søvn i natt og gråt trur jeg helle natten pga at jeg grua meg til møtet. Når vi kom på skolen var jeg drit redd . men møte var ikke før i 5 time . Når 5 time kom skulle vi på møte . vi prøvde å  forklare mange ganger , men de hørte ikke på oss .. så jeg gikk fra møtet , jeg begynnte å grine fordi ingen hørte på meg ...... og når skole dagen begynnte å ta slutt så bestemte jeg for at på fredag skulle det være den siste dagen på den fucka skolen , og da skulle jeg ikke gå på en mer ... fordi det er den verste Ungdomsskolen ever !!! , så vist dere flytter flytt aldri til Eidskog Ungdomsskole  , mange som ikke har likt seg der pga mobbing !

  Men gruer meg fortsatt til i morra (Fredag siste dag ) .

   

  IKKE GÅ PÅ DENNE SKOLEN !!!!

  Med Venlig Hilsen Emilie Sandaker .

   

   

 • Emilie H Sandaker ^^

  Hei , Mitt navn er Emilie , Er 00`er og Jeg er 15 men blir 16 i desember , Jeg er en veldig blid jente som gjør alt for å få det bedre i livet mitt , Denne bloggen handle om hva jeg gjør og hva som skjer i livet mitt . Jeg skriver også om hvordan mobbingen min går på skolen min. Jeg er veldig glad i å ta bilder og veldig glad i å gå tur med hunden min . I fridtiden min henger jeg enten med Venner eller Kjæresten min , hvis jeg ikke er med noen av de er jeg hjemme å slapper av kansje med en film eller hjelper til å rydde ^^

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits