~Emilie H Sandaker ~ -
Forside Add meg Om meg Kontakt

uff!

7:30 har jeg da begynnt å stå opp pga snart skole start og må jo stå opp der halv 6 , så ja dette blir bra ! I dag så våknet jeg til at Mamman min hadde fulle smerter . Jeg måtte jo selvfølgelig ringe ambulansen pga hun hadde hatt vondt siden kl 2 om natten. så vi ble jo noen timer på sykehuset , og de fant ut at hun hadde fått en betendellse  i magen så hun fikk masse i seg for å kunne roe ned alle smertene , vi var jo selvfølgelige glade for at det ikke ble no operation . fikk heldig vis dra hjem men smertene hennes forsetter. så har på en måte følt meg som en liten sykepleier i dag , pga måtte hjelpe henne med masse , siden hu ikke klarte å gå , sitte og stå . men det var på en måte å se hvordan det er å være sykepleier og se hvor mye du må passe på personen og hvor mye du må hjelpe til med saker og ting . så ja hadde en veldig spess dag i dag , men sånn er det bare .Er bare glad mamman min ikke måtte operere og at det ikke var no farlig :) Håper ellers alle dere andre har hatt en utrolig dag i dag ;)

 • Tiden Flyr eller Hva ?!

  For en stund siden fikk jeg meg en kjæreste , har kjent han egentlig ganske lenge . Vi begge gikk i samme barnehage uten å vite det og vi viste det bare ikke . Uansett ! Vi møttes 1 år før vi ble sammen ca men vi hadde aldri sånn kontakt med hverandre , men til slutt så begynte vi bare helt random å begynne å skrive med hverandre og det endte med at vi ble sammen. Vi har hatt ganske gode minner sammen , jeg fikk han med på hockey kamp og han hater hockey men klarte å få med meg han uansett ;) vi har vært ganske mye sammen og det var 2 ganger da vi ikke fikk se hverandre på flere uker , den ene gangen ble han syk , virkelig syk så jeg fikk ikke sett han på ca 5 uker  , 2 gangen så ble jeg syk , det var da jeg fikk nyrestein så det ble det noen uker , men ikke så mange som sist gang :* men etter alle de minnene jeg har vært sammen med han har tida gått fort ! Vi har vært sammen nå i 8 mnd og 26 dager , det er de beste måndene og dagene i mitt liv . Håper det blir et år , for han betyr utrolig mye for meg . Han er alltid der for meg hvis det er no , han får meg alltid i bedre humør , han er bare best , vær gang jeg ser inn i øynene hans får jeg alltid den gode følelsen i magen, så ja 8 mnd og 26 dager er verdt det ! Elsker han utrolig mye , kunne ikke hatt no bedre , det er han som har fått opp selvtilliten min og følt meg virkelig levende ! vær gang det har skjedd no  eks : mobbing så får man meg alltid blid igjen ! 
   

 • Hmm

  For et par uker siden hadde jeg hatt nyrestein , hadde hatt den ganske lenge , men for noen uker siden ble den endelig ute , jeg merket ingenting men har forsatt små smerter , men jobber hardt for å få tilbake det jeg ikke klarte av trening osv , jeg klarte ikke å trene eller noe pga jeg hadde så vondt at jeg bare lå i senga,   det var ikke så særlig å måtte ligge i senga de første ukene i sommerferien , men endelig så er det over ! Jeg har begynt å trene igjen for å komme meg i bedre form. Men en veldig god ting at jeg ble syk  , var å sleppe skolen og de elevene som lagde det jævlig for meg , i løpet av sommerferien har jeg for det meste vært med typen min og noen av de gode vennene mine som jeg har i Vinger . Jeg har også endelig klart å få opp selvtilliten min litt , jeg har for det meste trent for å få den tilbake , men jobber forsatt med det . Men jeg er egt ganske redd .... jeg er ganske glad for å komme meg vekk fra skolen men jeg er forsatt redd selom jeg skal begynne på ny skole , at jeg mister selvtilliten min igjen. det  få den opp så mye som jeg har klart å gjort i løpet av sommerferien og når jeg begynner på skolen og det å miste den er ikke noe jeg vil , for jeg er redd for at jeg ikke kan klare å stole på andre folk. Vet ikke man kan velge hvem som skal gå hvor men jeg håper jeg bare ikke kommer på den skolen som de personene går .. gruer meg til skolen men både gleder meg på en måte , og det er jo å komme til en annen klasse som jeg kanskje blir godtatt bedre og at jeg føler meg mer velkommen der , kan ikke forvente mye men trur det blir bedre med en ny klasse og et nytt miljø . Men får vel prøve å tenke på at dette skal gå bra og at jeg får det kanskje bedre på den nye skolen , håper på at videregående blir bedre .

 • Unnskyld..!

  Hei , nå er det en stund siden jeg har fått skrevet , og det beklager jeg virkelig. Jeg hr ikke fått skrevet pga har hatt nyrestein ca i 5 eller 6 uker , så har ikke fått skrevet og har vært hjemme fra skolen en stund , men nå er det endelig sommerferie og endelig slutt på 10 klasse, Det er så godt å tenke på at nå kan jeg få en ny start på livet mitt. Jeg håper virkelig nyresteinen kommer ut snart , for det er helt forferdelig å ha det. Nå har jo jeg fått time til CT , så da får vi se hvordan det blir , gleder meg til å høre hva de skal gjøre . Vil få den ut , for vil ikke ha vondt i sommerferien , jeg vil være på familie turer og være med opp på fjellet , savner så mye å se venna mine i vinger , har ikke fått klart å nesten gå ut. I går så var jeg på tusenfryd med andre folk fra 8 klasse og oppover til 18 år , det var ganske morsomt å endelig komme seg litt ut , men ikke så gøy da smerter begynner å komme og du ikke tørr og ta så mange ting på tusenfryd.. men fikk vært med på de fleste  tinga , litt leit da det begynte å regne , men egentlig så gjorde det egentlig ingen ting pga vi var allerede våte etter å ta ragnarok , det starta fint den første gangen men de andre gangene så ble vi bare kliss blaute .. , men jaja hadde det fint uansett .

  Det er ganske Lenge siden jeg hadde vært på tusenfryd , men når jeg kom på tusenfryd i går så er dette det første jeg elsker å se på for det er ikke akk det beste men det er det jeg synes er det peneste der , og for det 2. så ser man på en måte til barndoms tiden da jeg var liten , og jeg blir aldri lei av å komme opp rulletrappen og ser denne nydelige karusellen med masse eventyr ting som gir deg tilbakeblikk til da jeg var liten! 

  men vis jeg får barn og tusenfryd er forsatt der og denne er der så blir det det beste øyebliket for meg .

  Men nå skjønner dere kansje hvorfor jeg ikke har fått skrevet , jeg skal prøve å skrive mer og skal skrive om hvordan CT`en var og hvordan det gikk . Men ellers så håper jeg alle har en fin dag :* 

  Stor hilsen fra Emilie:*


   

 • .....

  Er så sykt lei av å få meldinger om at , jeg ikke kan skrive sånn og sånn om personer , men teknisk sett skriver jeg aldri om en person , for jeg nevner aldri navna til folkene , men hvis jeg beskrive den personen og de har skjønt at det handler om dem , da ser de kansje hvordan de driver og skjønner at jeg tar dette seriøst . en dag så kommer jeg til å gå til visse personer og gi en stoppe for dette , har prøvd og gjort det , men nå er det nok. jeg får ikke slappe av hjemme eller andre steder før jeg får noe dritt . Jeg vil heler ha en ekte venn enn 1000 falske som ute stenger deg , snakker dritt om deg eller sier de er vennen min men egt så liker de meg ikke i det hele tatt , jeg vet at alle kan ikke like alle , men uansett hvis de ikke liker meg si det heller enn å late som de er vennen min ... Falske folk vil jeg ikke ha noe av ... bryr meg ikke hva visse personer sier hvis de leser dette , for jeg vil at de skal vite at jeg ikke vil ha falske folk eller at de skal tru at de skal knekke meg så lett ...

 • BILDER FRA PILKETUREN

  💙🌊🔥

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   


   

 • OPPSUMERING

  18 februar

  Ja vi hadde fått besøk av folk fra Skarnes på skolen våres for de skulle orne håret vårt , pga vi skulle på ball den dagen så de orna med hår og sminke og ble ganske fornøyd. Når vi skulle til ballet så var jeg ganske nervøs men ganske spent . Jeg kom heldigvis med en kompis når vi skulle spise . Vi spiste Kylling og ris  og pudding og bringebær saus til dessert . Løpet av kvelden dansa vi med venner og tok venne bilder . Når klokka nermet seg 10 var alle spennte på overaskelsen som vi skulle få . Da klokken ble 10 , fikk alle beskje om at vi skulle møtes foran scenen , jeg viste hva overraskelsen var for jeg hørte h*n sang , alle var spendte og da læreren ropte navne : ble alle jentene sjokka for det var Patrick Jørgensen som var selve overaskelsen! Han sang alle sangene hans og til å med en valentinssang til  oss ! Han fortalte at vi var et ganske bra publikum!  Og han lovet oss at han skulle komme på besøk igjen ! Alle fikk tatt bilde med han og mange sto i kø ! Jeg fikk tatt bilde med han mange ganger og det var den beste kvelden . Jeg fikk snakket med han aleine og han fortalte managern Hans (Preben ) at jeg fikk han alltid til å le så han digga meg :O så det var ganske morsomt . Da han skulle dra til han gruppe bilde med meg og noen andre jenter . Når han satte deg i bilen , rullet han ned vinduet og sa hade til meg og en i klassen og mangeren Hans ( Preben ) filmet oss og la ut på Snap Chat så det var den beste kvelden jeg har hat i mit liv !

  Noen bilder fra Ballet

  19.feb

  Hele skolen skulle til valfjellet en hel dag pga det skulle være en kose dag før vinterferien , vi har alltid hatt det  sån vært år . Jeg og noen andre i klassen vi var ganske trøtte etter ballet men jaja , da vi skulle dra til valfjellet snakket vi bare om kvelden på ballet ! Men når vi kom fram akte vi på akemadrass og koste oss i hytta med kakao og pølser.  Jeg fikk mer kontakt med flere på skolen på den turen og til å med på ballet . Etter vært så ble vi litt kalde men da skulle vi dra hjem .


  Vinterferien;

  Har egt bare slappet av i vinterferien med mamma og resten av familien. 
  Vi har sett på filmmer , kost oss med is og litt godis . Har hatt en veldig fin vinter ferie med familien min , godt å ha litt fri fra skolen i blandt xD

  Jeg fikk besøk av kjæresten min og jeg dro til han en dag i vinterferien det var hyggelig å se han igjen!   Så har hatt en fin vinter ferie og slutten på vinter ferien skal vi på pilking

  Vis du har noe du lurer på så gjerne legg det i kommentarfeltet eller send på e-post

 • MINE FAVORITTER

   

  Hei !

  Nå tenkte jeg på å lage et innlegg om mine favoritter

  Farge:

  Det er litt vanskelig å si , fordi jeg har mange favoritt farger,  Men vis jeg skulle bare gå valgt en måtte det ha blitt Blå !

  Feriested:

  Når er ikke jeg av de mest ferievant. Jeg har allikevel vært noen steder. Der jeg har likt meg best er nok England og Tyskland . De er nok uansett mine favoritt steder.

  Bloggere

  StinaBlogg , Sophie Elise , Isabel og Pierre .

  Youtuber:

  Stina Blogg 

  Ukedag:

  Selvfølgelig Fredag! Den dagen da du får endelig vite at "Yes det er helg"
  Det er bare Elsk!

  Årstid:

  Sommer og Vinter , Elsker de 2 årstidene !

  Godis:

  SJOKOLADE! , frukt salat , chees dodels og Oreo/Stratos! ♡

  Varm Drikke:

  Te! Love it !

  Kald Drikke :

  Vann , Melk og Fanta

  Parfyme:

  Victorias Sekret Angel. Fikk den til jul og jeg bare ELSKER DEN

  Hvis du har mer du lurer på så skriv i kommentar felte eller send meg det på e-post ^^

  Ha en Fin dag videre

   

 • DAGEN PÅ RIKSHOSPITALE

  Den 25.01.2016 var jeg i Oslo for å skjekke beina mine . Vi måtte ta buss kl 6:50 og vi tok tog kl 8 :00  pga toget var forskinket

  Da vi kom fram i Oslo så måtte vi bestille billetter til trikken som gikk rett til Rikshospitale . Da vi kom inn på Rikshospitale gikk vi rett for å ta bilder

  Jeg tok Bilder av hoftene mine og ned til tærene .

  Det var litt ekkelt å ligge inn i en sånn Maskin . Men overlevde :P Etter jeg tok Bilder , skulle vi gå for å få svar av legen . Legen sa at de ikke fant noe spessielt i hoftene/beina , men de så at det var noe galt med beina mine . De sa til meg at jeg skulle trene så så mange månder også skulle jeg bli innkalt tilbake for å se hva de måtte gjøre . Vis det ikke ble noe bedre så måtte jeg oppere i 2017 .

  Når vi var ferdig hos legen , dro vi for å spise pga vi ikke hadde spist siden kl 6 om morgen .

  Litt utover dagen gikk vi for å kjøpe litt klær som jeg kunne ha til dagen etterpå .

  . Når vi dro hjem ble det rett i seng fordi jeg var så sliten .


   

 • JULEFERIE/SKOLEFERIE

  Jeg har hatt det kjempe gøy i juleferien m familien min og mange gode venner .  Har aldri følt meg mere Glad i juleferien pga jeg ikke har fått høre noe stygge kommentarer fra de på skolen . Har aldri hatt det bedre .

  Jeg har vært så mye opptatt derfor har ikke jeg skrevet i juleferien , Jeg har både feira bursdagen min med mange snille folk i familien min og fikk besøk av Kjæresten min .

  Men nå som juleferien er over så er jeg forsatt redd for å gå på skolen . Jeg håper at skoledagene blir bedre .... skulle ønske dette tok slutt  .. fordi jeg mener at det ikke burde være så mye mobbing som det er ..  Men uansett så prøver jeg å være så glad som mulig , uansett om  jeg blir mobbet . Jeg er ikke redd de .. men blir uansett såra .

  Men jeg vet jeg har Mamma og Pappa ved min side <3 + Mange Gode Venner fra Kongsvinger ! :*:*

  Hvis jeg får no mer kommentarer så skal jeg prøve å ikke bry meg , for de skal ikke klare å øddlegge meg så lett . Jeg er ikke redd !  Å Jeg tørr å si meningen min ! 

   

  Ha en fin dag videre ! :*

  Så da er man tilbake til hverdagen ... :C

   
   

 • TIL DERE SOM STØTTER MEG

  Jeg er kjempe glad i dere som støtter meg , og leser hvordan jeg har det for tiden og hvordan jeg har hatt det i de åra som har gått .. Tusen Takk til alle de fine kommentarene <3 Blir veldig Glad inni meg !!!!!

 • OM MEG

  Navn ; Emilie Sandaker

  Født : 25-12-00

  Alder: 15


  Ps : Hockey Fan ;)

  Mamma ville at Jeg skulle hete Emilie Fordi En liten Jente I barnehagen som mamma jobbet i , Hun het Emilie og derfor ville mamma at jeg skulle hete Emilie.

  Jeg er en Jente med en liten fantasi, jeg liker å ri og Synge , Jeg bor i en liten sving som heter Halbekken . Jeg har mange venner som jeg pleier å henge med neon ganger.

  Jeg går på Eidskog Ungdomsskole , Men jeg liker meg ikke så bra på den skolen fordi det er verdens verste mobbe skole . 

  Vis dere flytter til Skotterud ikke begynn på Eidskog .

  Jeg har en Familie på 4 . Jeg har en Mamma , en Ste  pappa og En lillesøster . også Har jeg 2 dyr , en katt og en Hund . 

  Vis du vil kontakte meg så sender du bare en E-post til ; emilie.sandaker@gmail.com

  Snap; Emmis-00

  Insta: Bolla_Mi

  Kik : Emiliemor99

  Hvis det er mer du vil vite om meg så bare skriv i kommentar felte , eller send på E-posten min :) 

  Jeg skal legge ut video  , men vær så snill å kom med  noen forslag :)

   

  Med Venlig Hilsen :

  Emilie Sandaker

 • Emilie H Sandaker ^^

  Hei , Mitt navn er Emilie , Er 00`er og Jeg er 15 men blir 16 i desember , Jeg er en veldig blid jente som gjør alt for å få det bedre i livet mitt , Denne bloggen handle om hva jeg gjør og hva som skjer i livet mitt . Jeg skriver også om hvordan mobbingen min går på skolen min. Jeg er veldig glad i å ta bilder og veldig glad i å gå tur med hunden min . I fridtiden min henger jeg enten med Venner eller Kjæresten min , hvis jeg ikke er med noen av de er jeg hjemme å slapper av kansje med en film eller hjelper til å rydde ^^

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits