~Emilie H Sandaker ~ -
Forside Add meg Om meg Kontakt

TIL DERE SOM STØTTER MEG

Jeg er kjempe glad i dere som støtter meg , og leser hvordan jeg har det for tiden og hvordan jeg har hatt det i de åra som har gått .. Tusen Takk til alle de fine kommentarene <3 Blir veldig Glad inni meg !!!!!

 • JEG GRUER MEG VÆRT SEKUND SOM GÅR

  Jeg gruer meg for vært sekund som går til å gå på skolen fordi jeg vet det er noen som sier noe om meg uansett hvor jeg er ..  Jeg vil bare bytte skole , men det er for vanskelig .. jeg skulle ønske ALLT DETTE TOK SLUTT !! Hva skal jeg gjøre ....  Føler at livet mit har gått ned i grus , men jeg er ogå glad for at jeg har møtt de fantastiske folk i kongsvinger !! Er Kjempe glad jeg har noen som støtter meg , det jo bedere å ha 1 god venn enn 1000 falske .

  Jeg er extremt glad i Kristine og Jahn <3 Glad jeg har dere .. 

 • SISTE SKOLEDAG FØR JULFERIEN

  Endelig bare 1 dag igjen , men gruer meg uansett til skolen i morra , men jeg får tenke på at det er juleferie etter det <3 .

  Så får tenke på det resten av dagen i morra <3 ;)  Så vis jeg får noen stygge kommentarer i morra så skal jeg prøve å være sterk som mulig . Jo på fredag så fikk jeg beskjed av en lærer om at bloggen min ga skolen dems dårlig rykte . men bryr meg ikke hva de sier . jeg skriver det jeg vil , men bare jeg ikke skriver navn er dette lov <3 

  Så Alle får ha en fin dag videre ! :*:*:*
   

 • 18.12.15

  I dag har jeg hatt tentamen i nynorsk , jeg følte det gikk ganske bra , når jeg var ferdig satte jeg meg på bibloteket m en vennine og snakker m noen Vi kjenner . Å da kommer en jente i klassen og driver på pc en min fordi jeg skulle hente no , og da hadde jeg akk blitt kjent m noen folk , så hu hadde gått inn å snoki på mine saker og det er ikke morsomt for meg . Hun dreiv å skrev , legg meg til på snap . og når jeg kom tilbake så hadde hun gått . men når jeg måtte på do  , så kom hun tilbake og baksnakka meg .... + det er ikke morsomt å bli baksnakka hele tiden .

   


   

  Kan ikke jeg bare få gå på skolen uten att jeg blir baksnakka :C ... Orker snart ikke mer ..

  Håper en dag ... dette vil ta slutt ... 

   

   

 • - 17.12.15 -

     I dag den 17.12.15 , skulle jeg å vennina mi til butikken , fordi hu skulle ha noe der .. da gikk vi forbi han som mobber meg og han hadde kalt meg en Jævla dritt unge og at jeg burde gå i 1 klasse , men kompisen hans prøvde å snakke til han , men han forsatte å vise lange fingeren . + jeg var på bibloteket m et par venner  og en annen jente i klassen , og da sa jeg at jeg måtte på do .. og da jeg hadde kommet tilbake hadde jeg fått høre at en jente hadde baksnakka meg igjen ! , det er vær gang jeg snur meg så baksnakker folk meg hele tiden , jeg kan ikke gå på do en gang før det begynner . men jeg har noen gode venner som sier dette til meg , men man vet aldri om de har vært m å baksnakka meg .  og hun hadde bitch slappa meg fordi jeg hadde " vist slått henne i annsikte " sellom jeg ikke hadde gjort det . Jeg blir så fly forbanna på alt sammen og + for et par månder siden hadde en i klassen knust tlf min og hadde ikke giddi å betalt den . å da fikk jeg på meg at jeg hadde knust den selv . 

   

     Her er mine ønsker : 

  * Fyttet fra den dritt skolen

  * Få meg bedre venner . 

  * Få et bedre liv 

  * Få ha ting i fred å ro , og at jeg ikke får på meg noe , som jeg ikke har gjort 

   

  Eidskog ... det er ikke no posetivt med det trur jeg ..

  FML = Fuck My Life .

  .

 • Emilie H Sandaker ^^

  Hei , Mitt navn er Emilie , Er 00`er og Jeg er 15 men blir 16 i desember , Jeg er en veldig blid jente som gjør alt for å få det bedre i livet mitt , Denne bloggen handle om hva jeg gjør og hva som skjer i livet mitt . Jeg skriver også om hvordan mobbingen min går på skolen min. Jeg er veldig glad i å ta bilder og veldig glad i å gå tur med hunden min . I fridtiden min henger jeg enten med Venner eller Kjæresten min , hvis jeg ikke er med noen av de er jeg hjemme å slapper av kansje med en film eller hjelper til å rydde ^^

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits