~Emilie H Sandaker ~ -
Forside Add meg Om meg Kontakt

VÆRSTE SKOLE

18.09.15 Fredag , Idag Hadde vi Samfunnsfag med de verste lærerene ever .... de som ikke hørte på oss på møtet , Jeg hater å gå på denne skolen , jeg klarer ikke å tenke på noe annet ... Jeg Tenker bare på om at han Gutten  ikke kommer til å gi seg... Jeg er ganske sjælven ... Jeg håper snart dette tar slutt . Men vi alle vet at det aldri kommer til å skje . Jeg og Mamma har tenkt på at vi kansje skal bytte skole og det ville vært enkelig ganske bedre .. Men det spørrs om det noen gang skjer .. men skal prøve å mase på mamma og at vi skal bytte skole .. Men jeg får prøve å tenke på noe annet , Jeg klarer ikke engang å følge med i timen fordi jeg slutter ikke å tenke på det . Jeg har blitt mobba ca 5 år av klassen og 3 år av en gutt i klassen , snart 4 ..... Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger.... Hva skal jeg gjøre???!! .

Hjelp meg med å finne ut hva jeg skal gjøre .....

 

Med venlig hilsen Emilie Hammer Sandaker

 • MIN FORFERDELIGE DAG PÅ EIDSKOG I 10A

  Den 16.09.15  Onsdag, var jeg på skolen .... Glad og lykkelig , så skulle jeg gå til en kompis og snakke med han litt , og da sitter det en gutt som har mobbet meg og veninna mi siden 8 klasse ... " Stikk av til den fittekjæringa di , altså mora di " sa han .... jeg ble litt lei meg for at han kalte mora mi for fittekjæring .. så jeg fløy på han og sa " Hva kalte du mora mi" .. "Si det en gang til å du får bank" sa jeg ... men så kom læreren og stoppa oss ... og når det gikk en stund skulle jeg og vennina mi opp i kantina og vi så ikke at han sto der med noen gutter så han sa " pshh.. her kommer til fucka feite ungene ... så når vi skulle inn så ville jeg ikke inn i timen men måtte fordi vi hadde overaskeles fest for læreren våres . Når dagen var over dro jeg og vennina mi hjem og snakket med foreldra våres , om det som hadde skjedd , og da hadde de sagt at de hadde ringt skolen fordi vi hadde sendt meld i timen om dette ... og da sa mamman min , nå må den skolen reagere litt ... nå begynner vi å bli så lei den ungen ....  Jeg fikk ikke sovet den natten .

  Den 17.09.15 Torsdag , grua jeg meg til skolen igjen .. fikk ikke nesten noe søvn i natt og gråt trur jeg helle natten pga at jeg grua meg til møtet. Når vi kom på skolen var jeg drit redd . men møte var ikke før i 5 time . Når 5 time kom skulle vi på møte . vi prøvde å  forklare mange ganger , men de hørte ikke på oss .. så jeg gikk fra møtet , jeg begynnte å grine fordi ingen hørte på meg ...... og når skole dagen begynnte å ta slutt så bestemte jeg for at på fredag skulle det være den siste dagen på den fucka skolen , og da skulle jeg ikke gå på en mer ... fordi det er den verste Ungdomsskolen ever !!! , så vist dere flytter flytt aldri til Eidskog Ungdomsskole  , mange som ikke har likt seg der pga mobbing !

  Men gruer meg fortsatt til i morra (Fredag siste dag ) .

   

  IKKE GÅ PÅ DENNE SKOLEN !!!!

  Med Venlig Hilsen Emilie Sandaker .

   

   

 • Emilie H Sandaker ^^

  Hei , Mitt navn er Emilie , Er 00`er og Jeg er 15 men blir 16 i desember , Jeg er en veldig blid jente som gjør alt for å få det bedre i livet mitt , Denne bloggen handle om hva jeg gjør og hva som skjer i livet mitt . Jeg skriver også om hvordan mobbingen min går på skolen min. Jeg er veldig glad i å ta bilder og veldig glad i å gå tur med hunden min . I fridtiden min henger jeg enten med Venner eller Kjæresten min , hvis jeg ikke er med noen av de er jeg hjemme å slapper av kansje med en film eller hjelper til å rydde ^^

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits