~Emilie H Sandaker ~ -
Forside Add meg Om meg Kontakt

uff!

7:30 har jeg da begynnt å stå opp pga snart skole start og må jo stå opp der halv 6 , så ja dette blir bra ! I dag så våknet jeg til at Mamman min hadde fulle smerter . Jeg måtte jo selvfølgelig ringe ambulansen pga hun hadde hatt vondt siden kl 2 om natten. så vi ble jo noen timer på sykehuset , og de fant ut at hun hadde fått en betendellse  i magen så hun fikk masse i seg for å kunne roe ned alle smertene , vi var jo selvfølgelige glade for at det ikke ble no operation . fikk heldig vis dra hjem men smertene hennes forsetter. så har på en måte følt meg som en liten sykepleier i dag , pga måtte hjelpe henne med masse , siden hu ikke klarte å gå , sitte og stå . men det var på en måte å se hvordan det er å være sykepleier og se hvor mye du må passe på personen og hvor mye du må hjelpe til med saker og ting . så ja hadde en veldig spess dag i dag , men sånn er det bare .Er bare glad mamman min ikke måtte operere og at det ikke var no farlig :) Håper ellers alle dere andre har hatt en utrolig dag i dag ;)

 • Foreldre og gutter...

  Foreldre og gutter , noen ganger er de litt teite , foreldre : " bruk heller penger på no annet" Gutter" dere er jo like pene uansett"  foreldre og gutter , nå skal jeg fortelle dere en ting er vel bedre at vi bruker penger på sminke enn stoff og ulovelige ting , vi jenter liker å se litt fresh ut !!jeg bruker sminke pga jeg føler meg mer vel med sminke enn uten , uten sminke føler jeg meg naken i ansiktet ! Man føler seg mer våken med sminke på og ser mer våken ut . Og hvis man tenker på at sminking er en slags hobby og de sier at det er bare teit å bruke penger på det . Da er det jo på en måte bortkastet penger på alt annet hobby , men jeg vet ikke . Jeg har ikke akkuratt sminking som hobby jeg liker å sminke meg pga liker å se onkelig ut og med sminke føler jeg meg mer annderledes , altså på en god måte , hvis dere skjønner???? Men altså jeg er en som ikke bruker pengene bare på sminke , jeg kan bruke det på klær osv som jeg trenger , men en jente burde få lov til å kjøpe seg litt sminke for å kunne freshe seg opp litt , bare ikke bruk alle pengene på sminke hele tiden , der er det eneste jeg er enig med foreldre at det koster penger derfor er det heler lurt å spare opp til heler sminke og noe annet du kan kjøpe deg som er fornuftig

 • Tiden Flyr eller Hva ?!

  For en stund siden fikk jeg meg en kjæreste , har kjent han egentlig ganske lenge . Vi begge gikk i samme barnehage uten å vite det og vi viste det bare ikke . Uansett ! Vi møttes 1 år før vi ble sammen ca men vi hadde aldri sånn kontakt med hverandre , men til slutt så begynte vi bare helt random å begynne å skrive med hverandre og det endte med at vi ble sammen. Vi har hatt ganske gode minner sammen , jeg fikk han med på hockey kamp og han hater hockey men klarte å få med meg han uansett ;) vi har vært ganske mye sammen og det var 2 ganger da vi ikke fikk se hverandre på flere uker , den ene gangen ble han syk , virkelig syk så jeg fikk ikke sett han på ca 5 uker  , 2 gangen så ble jeg syk , det var da jeg fikk nyrestein så det ble det noen uker , men ikke så mange som sist gang :* men etter alle de minnene jeg har vært sammen med han har tida gått fort ! Vi har vært sammen nå i 8 mnd og 26 dager , det er de beste måndene og dagene i mitt liv . Håper det blir et år , for han betyr utrolig mye for meg . Han er alltid der for meg hvis det er no , han får meg alltid i bedre humør , han er bare best , vær gang jeg ser inn i øynene hans får jeg alltid den gode følelsen i magen, så ja 8 mnd og 26 dager er verdt det ! Elsker han utrolig mye , kunne ikke hatt no bedre , det er han som har fått opp selvtilliten min og følt meg virkelig levende ! vær gang det har skjedd no  eks : mobbing så får man meg alltid blid igjen ! 
   

 • En deilig Torsdags kveld ?

  Ja da sitter jeg på rommet mit og ser på livestream av Isabel altså Sraad.blogg.no , ganske gøy. Blant annet så plan leger jeg litt hva jeg skal finne på sammen med kjæresten min og lillesøs sammen på en lørdagskveld . resten av kvelden har jeg tenkt til å slappe av med litt film og kanskje litt kvelds trening. 

  så ja synes det er en deilig torsdags kveld for en gangs skyld ! håper alle sammen har en deilig torsdags kveld !   

 • Hmm

  For et par uker siden hadde jeg hatt nyrestein , hadde hatt den ganske lenge , men for noen uker siden ble den endelig ute , jeg merket ingenting men har forsatt små smerter , men jobber hardt for å få tilbake det jeg ikke klarte av trening osv , jeg klarte ikke å trene eller noe pga jeg hadde så vondt at jeg bare lå i senga,   det var ikke så særlig å måtte ligge i senga de første ukene i sommerferien , men endelig så er det over ! Jeg har begynt å trene igjen for å komme meg i bedre form. Men en veldig god ting at jeg ble syk  , var å sleppe skolen og de elevene som lagde det jævlig for meg , i løpet av sommerferien har jeg for det meste vært med typen min og noen av de gode vennene mine som jeg har i Vinger . Jeg har også endelig klart å få opp selvtilliten min litt , jeg har for det meste trent for å få den tilbake , men jobber forsatt med det . Men jeg er egt ganske redd .... jeg er ganske glad for å komme meg vekk fra skolen men jeg er forsatt redd selom jeg skal begynne på ny skole , at jeg mister selvtilliten min igjen. det  få den opp så mye som jeg har klart å gjort i løpet av sommerferien og når jeg begynner på skolen og det å miste den er ikke noe jeg vil , for jeg er redd for at jeg ikke kan klare å stole på andre folk. Vet ikke man kan velge hvem som skal gå hvor men jeg håper jeg bare ikke kommer på den skolen som de personene går .. gruer meg til skolen men både gleder meg på en måte , og det er jo å komme til en annen klasse som jeg kanskje blir godtatt bedre og at jeg føler meg mer velkommen der , kan ikke forvente mye men trur det blir bedre med en ny klasse og et nytt miljø . Men får vel prøve å tenke på at dette skal gå bra og at jeg får det kanskje bedre på den nye skolen , håper på at videregående blir bedre .

 • Emilie H Sandaker ^^

  Hei , Mitt navn er Emilie , Er 00`er og Jeg er 15 men blir 16 i desember , Jeg er en veldig blid jente som gjør alt for å få det bedre i livet mitt , Denne bloggen handle om hva jeg gjør og hva som skjer i livet mitt . Jeg skriver også om hvordan mobbingen min går på skolen min. Jeg er veldig glad i å ta bilder og veldig glad i å gå tur med hunden min . I fridtiden min henger jeg enten med Venner eller Kjæresten min , hvis jeg ikke er med noen av de er jeg hjemme å slapper av kansje med en film eller hjelper til å rydde ^^

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits