~Emilie H Sandaker ~ -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Folk...er falske

Venner ?? Hva er ordet venner for meg , jeg vet ikke lenger , vafall de på skolen , de fortalte meg at jeg var vennen dem men fikk vite at ingen av dem liker meg i det hele tatt , det er jo hyggelige greier , trudde jeg kunne stole på dem , visse personer klarer ikke å slutte å baksnakke bare for å ødelegg for meg trudde virkelig at disse personene var for store til å drive sånt , hvis de har noe å si ikke baksnakk men si det face to face , for nå orker jeg ikke mer , Eidskog Ungdomsskole er den verste skolen jeg noen gang har møtt , vet at det er mange skoler som har mobbe offeret der også , men Eidskog ungdomsskole føler jeg ikke tar tak i mobbingen , har slutta med å si i fra til lærerene  hvis det skjer noe , for det skjer aldri noe hvis jeg sier i fra  , hvis virkelig Eidskog hadde tatt tak i mobbinga hadde det vært over fra dag en . de verste åra jeg vet om er når jeg har gått på Eidskog barneskole og Eidskog ungdomsskole , skulle virkelig ønske det var noen som kunne tatt tak i hvordan Eidskog ungdomsskole er ! Det er så fryktelige mange som har vært mobba på den skolen av de som har gått der og de som går der , det er sikker flere på skolen som blir mobba , men de tørr aldri å si ifra lengere pga at de vet det ikke skjer no forandringer . Gleder meg sykt til Vidregående for da trenger jeg ikke å gå på den jævla dritt skolen , jeg skal aldri noen gang komme på besøk på den skolen igjen , og jeg jobber hardt for at ikke søsteren min skal gå gjennom det samme som meg , det at hun blir mobba bare pga at jeg er søsteren hennes , er ikke riktig , jeg er veldig glad i søsteren min , og vil ikke at hun skal få true meldinger , blir kalt stygge ting som foreks: hore , bitch , møkkakjerring osv , jeg vil heler ikke at hun skal bli så kraftig mobba som jeg at hun prøver å ta livet sitt som jeg har prøvd å gjort flere tusen ganger pga at ikke Eidskog har gjort no med det , ingen skal ha det slik , og derfor vil jeg ikke at søsteren min skal få det slik som jeg har. har lært at vær tøff og hvis du må gråte , vent til du kommer hjem for da viser du at du er like tøff på skolen , men det at jeg gruer meg vær eneste natt når jeg vet det er skole , det er ikke bra , og ikke vil på skoleni det hele tatt , men jeg gjør det for da viser jeg at det skal ikke ta så fort å knekke meg .

'Mobbingen min begynnte litt i 2 klasse men den værste mobbingen begynnte i 3 / 4 klasse , så tenk 9 skole år som jeg har fått etter lanet på meg eller blitt kalt , det er mange barn som blir mobbet , kansje lengere , men hvorfor er det ingen som tar tak i dette ??? Hæ? hvorfor? de personene som mobber har ikke vist omsorg for noen eller ikke har no bedre å gjøre , men erlig talt  disse foreldrene til mobberne må da se hvordan ungen dems er , ikke bare sitte der å kjefte på den som blir mobbet og foreldra sier at ungen dems gjør ikke sånt og begynner å kjefte på deg om at dette er bare tull fra dine sider , så alle foreldre som sier at ungen dems gjør ikke sånt , Våkn opp for helvete ! ser dere ikke hva barnet ditt gjør mot han/hun , dere burde følge med på hvordan ungen deres driver . Men uansett så er man for barnslig til dette tullet her , folkens våkn opp å prøv å ta tak i denne mobbe verden , unger skal ikke ha en sånn verden , man skal være glad og lykkelig , ikke må måtte ta sitt eget liv pga det er ingen som tar tak i dette 

Sorry hvis det er skrive feil , men håper dere skjønner hva jeg vil til ! Få slutt på dette ! Alle barn skal ha det bra og leve livet ut !

Med vennlig hilsen Emilie H Sandaker . 

 

 

 • Mobbingen

  Skulle virkelig ønske jeg kunne få alt ut av hodet mitt, men får det bare ikke ut , selvtilliten min er helt borte ,har forsatt en stor klump i magen ,føler meg aldri no trygg på skolen for jeg er redd for at det skal forsette slik , og jeg prøver å bygge opp meg selv men får det bare ikke til... gleder meg til jeg begynner på videregående , vil ikke tilbake til denne skolen i gjen for jeg kommer aldri til å få alt det stygge ut av hodet mitt ...men det som gjør som at jeg får sånn klump i magen er pga den personen som mobba meg mye før ser så mye på meg , nesten som et styggt blikk ..... jeg vet ikke.. får nesten ikke sove i det hele tatt , pga jeg gruer meg ... kan ikke jeg få det ut.... vil bare ha en fin dag uten noen som ser styggt på meg eller baksnakker meg ... vet ikke hva jeg skal gjøre lenger ...mange ganger har jeg lyst til å dø og mange ganger  lyst til å slå ned de jævelene som har gjort dette mot meg .

   

 • MOT-DAGEN

  Ja i går som de fleste vet var det MOT-Dagen , vi på Eidskog ungdomsskole skulle ha en konsert med MOT -folket og det var en kjempe gøy dag og en fin slutt på fredagen . Vi hørte mange forskjellige som sang og opptredde på konserten fra skolen våres , vi fikk også høre Adrian Jørgensen som hadde vært med i The Voice og kom på 2.Plass i 2013 . Han Sang sin nye singel "Baby It`s Time" og Han sang En sang fra Justin Bieber "Sorry" Selom han var litt hås så synes jeg han var kjempe flink , Da konserten var ferdig så måtte alle skole elever tilbake til skolen , men siden jeg skulle være att å rydde fikk jo jeg prata med han i noen sekunder , Det var jo litt morsomt for begge lette etter no , men det var jo ikke lett når det var mørkt bak scenen . Da vi var ferdig med å rydde så skulle vi ned at å spise , så da fikk jo vi hatt et lite intervju med Adrian og noen andre , Det var kjempe koselig besøk , da de måtte dra så fikk jeg sagt Hade til han . Det var jo litt trist at de måtte dra men jaja . Men jeg snakker jo med han i blandt på Snap . Beste MOT-Dagen som har vært , Håper jeg får møtt de igjen , de var ganske hyggelige å prate med de fra MOT. 

                

                       

      


           

   

 • Emilie H Sandaker ^^

  Hei , Mitt navn er Emilie , Er 00`er og Jeg er 15 men blir 16 i desember , Jeg er en veldig blid jente som gjør alt for å få det bedre i livet mitt , Denne bloggen handle om hva jeg gjør og hva som skjer i livet mitt . Jeg skriver også om hvordan mobbingen min går på skolen min. Jeg er veldig glad i å ta bilder og veldig glad i å gå tur med hunden min . I fridtiden min henger jeg enten med Venner eller Kjæresten min , hvis jeg ikke er med noen av de er jeg hjemme å slapper av kansje med en film eller hjelper til å rydde ^^

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits