~Emilie H Sandaker ~ -
Forside Add meg Om meg Kontakt

MINE FAVORITTER

 

Hei !

Nå tenkte jeg på å lage et innlegg om mine favoritter

Farge:

Det er litt vanskelig å si , fordi jeg har mange favoritt farger,  Men vis jeg skulle bare gå valgt en måtte det ha blitt Blå !

Feriested:

Når er ikke jeg av de mest ferievant. Jeg har allikevel vært noen steder. Der jeg har likt meg best er nok England og Tyskland . De er nok uansett mine favoritt steder.

Bloggere

StinaBlogg , Sophie Elise , Isabel og Pierre .

Youtuber:

Stina Blogg 

Ukedag:

Selvfølgelig Fredag! Den dagen da du får endelig vite at "Yes det er helg"
Det er bare Elsk!

Årstid:

Sommer og Vinter , Elsker de 2 årstidene !

Godis:

SJOKOLADE! , frukt salat , chees dodels og Oreo/Stratos! ♡

Varm Drikke:

Te! Love it !

Kald Drikke :

Vann , Melk og Fanta

Parfyme:

Victorias Sekret Angel. Fikk den til jul og jeg bare ELSKER DEN

Hvis du har mer du lurer på så skriv i kommentar felte eller send meg det på e-post ^^

Ha en Fin dag videre

 

 • DAGEN PÅ RIKSHOSPITALE

  Den 25.01.2016 var jeg i Oslo for å skjekke beina mine . Vi måtte ta buss kl 6:50 og vi tok tog kl 8 :00  pga toget var forskinket

  Da vi kom fram i Oslo så måtte vi bestille billetter til trikken som gikk rett til Rikshospitale . Da vi kom inn på Rikshospitale gikk vi rett for å ta bilder

  Jeg tok Bilder av hoftene mine og ned til tærene .

  Det var litt ekkelt å ligge inn i en sånn Maskin . Men overlevde :P Etter jeg tok Bilder , skulle vi gå for å få svar av legen . Legen sa at de ikke fant noe spessielt i hoftene/beina , men de så at det var noe galt med beina mine . De sa til meg at jeg skulle trene så så mange månder også skulle jeg bli innkalt tilbake for å se hva de måtte gjøre . Vis det ikke ble noe bedre så måtte jeg oppere i 2017 .

  Når vi var ferdig hos legen , dro vi for å spise pga vi ikke hadde spist siden kl 6 om morgen .

  Litt utover dagen gikk vi for å kjøpe litt klær som jeg kunne ha til dagen etterpå .

  . Når vi dro hjem ble det rett i seng fordi jeg var så sliten .


   

 • JULEFERIE/SKOLEFERIE

  Jeg har hatt det kjempe gøy i juleferien m familien min og mange gode venner .  Har aldri følt meg mere Glad i juleferien pga jeg ikke har fått høre noe stygge kommentarer fra de på skolen . Har aldri hatt det bedre .

  Jeg har vært så mye opptatt derfor har ikke jeg skrevet i juleferien , Jeg har både feira bursdagen min med mange snille folk i familien min og fikk besøk av Kjæresten min .

  Men nå som juleferien er over så er jeg forsatt redd for å gå på skolen . Jeg håper at skoledagene blir bedre .... skulle ønske dette tok slutt  .. fordi jeg mener at det ikke burde være så mye mobbing som det er ..  Men uansett så prøver jeg å være så glad som mulig , uansett om  jeg blir mobbet . Jeg er ikke redd de .. men blir uansett såra .

  Men jeg vet jeg har Mamma og Pappa ved min side <3 + Mange Gode Venner fra Kongsvinger ! :*:*

  Hvis jeg får no mer kommentarer så skal jeg prøve å ikke bry meg , for de skal ikke klare å øddlegge meg så lett . Jeg er ikke redd !  Å Jeg tørr å si meningen min ! 

   

  Ha en fin dag videre ! :*

  Så da er man tilbake til hverdagen ... :C

   
   

 • Emilie H Sandaker ^^

  Hei , Mitt navn er Emilie , Er 00`er og Jeg er 15 men blir 16 i desember , Jeg er en veldig blid jente som gjør alt for å få det bedre i livet mitt , Denne bloggen handle om hva jeg gjør og hva som skjer i livet mitt . Jeg skriver også om hvordan mobbingen min går på skolen min. Jeg er veldig glad i å ta bilder og veldig glad i å gå tur med hunden min . I fridtiden min henger jeg enten med Venner eller Kjæresten min , hvis jeg ikke er med noen av de er jeg hjemme å slapper av kansje med en film eller hjelper til å rydde ^^

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits