ANGST (~Emilie H Sandaker ~)
Forside Add meg Om meg Kontakt

ANGST

Når jeg sitter inni Timen , så  får jeg ikke til å sitte inn i klassen fordi jeg får helt vondt i magen av å sitte her .. 

Blir kvalm , og blir nesten lei meg av å sitte inne i klasse rommet , for jeg føler H*n ser på meg hele tiden , .. men da bare begynner jeg å gå ut av klasse rommet for jeg får helt angst , hodet mit er fyllt med ord som H*n har sagt om meg og baksnakka meg med .. Jeg klarer ikke å tenke for jeg hører ordene hele tiden !! Blir lei ! 

Skulle ønske at jeg bare kunne gå fra denne skolen ... Vet H*n titter på meg og snakker om meg .. blir helt ødelagt inni meg , klarer ikke å tenke på noe fint , for jeg er så såra . Jeg trur jeg sprekker snart !!!


 


 • 10.02.2016 kl.06:35
  Håper du får en bedre dag idag.

  lilly

  17.02.2016 kl.09:28
  jeg føler de samme jeg å har noen i klassen jeg å som baksnakker meg hele tiden h*n ser på meg og mober meg hver dag.

  men dette klarer du vis du føler det sånn bare si det til h*n, det e det beste


  Skriv en ny kommentar

  Emilie H Sandaker ^^

  Hei , Mitt navn er Emilie , Er 00`er og Jeg er 15 men blir 16 i desember , Jeg er en veldig blid jente som gjør alt for å få det bedre i livet mitt , Denne bloggen handle om hva jeg gjør og hva som skjer i livet mitt . Jeg skriver også om hvordan mobbingen min går på skolen min. Jeg er veldig glad i å ta bilder og veldig glad i å gå tur med hunden min . I fridtiden min henger jeg enten med Venner eller Kjæresten min , hvis jeg ikke er med noen av de er jeg hjemme å slapper av kansje med en film eller hjelper til å rydde ^^

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde
  hits