HELVETE BEGYNNER IGJEN (~Emilie H Sandaker ~)
Forside Add meg Om meg Kontakt

HELVETE BEGYNNER IGJEN

Da begynner helvete igjen ! 

Gratulerer til den som starter dette i gjen ! 

Jeg har hatt en jævelig dag .. og håper den ikke blir noe være... 

i dag så holdt jeg på å miste de aller viktigste vennene mine , men det skjedde vafall ikke ...

Nå hår jeg fått nok av dette livet ... Men har vafall ekte venner fra Vinger , Oslo , Lillehammer , Lillestrøm osv ! 

Skulle bare ønske H*n hadde slutta , for den personen lager et helvete for meg , med en gang jeg får venner så skal H*n ødlegge for meg og begynne å sende forespørsel til venna mine som hun ikke kjenner en gang , og det verste er at når jeg sier at hun skal slutte så slutter henne ikke heller , er drit lei livet mit! 

Men selom h*n prøver og ødlegge for meg så har jeg noen venner , bedre enn en ekte venn enn 1000 falske venner som prøver å ødlegge hele livet mit , blir bare helt ødelagt inni meg ... hjerte mit blir revet for vær eneste gang dette skjer ! ..... OMG ! Kan noen få slutt på dette !!!  ingen skal ha et liv som dette ! 

Føler meg brukt ..... og kommer aldri til å få selvtilit en min  mer , viss dette forsetter . Det er ikke verdt å leve i denne verden , vis dette skal forsette slik , men selom jeg sier dette 1000 ganger , kan de bare drite i å snakke drit om meg bak ryggen , de kan heller si det face too face -.- .... Takk for den personen som liker å snakke drit om meg , men vis h*n har ikke noe pent å si så hold munn ! -.- -.- -.-

Får pluss på meg at jeg har slått h*n og sparka h*n osv .. jaja tro hva dere vill , men jeg vet at dette er ikke sant !

3 år med dette pisset her ! Gratulerer til den personen som liker å si sånne ting til mine venner !For Folkens Mobbing er ikke greit , og vis dere ser en venn som er lei seg eller sitter aleine , i steden for å baksnakke osv ... gå heller bort å si hei ...

FÅ SLUTT PÅ DENNE MOBBINGA ! 

 


 • 07.02.2016 kl.03:40
  Nei mobbing er aldri greit. Da har man love å si fra at andre behandler en dårlig.

  Det kommer tid å ordne seg. Bare gi det tid..

  Jeg snakker om erfaring med mobbing

  Klem

  Sverre

  07.02.2016 kl.22:01
  Hvorfor gidder folk å skrive blogger ??

  Hei

  07.02.2016 kl.23:41
  Det var en gang du glemte å skrive h*n og du skrev hun og da er det teknisk sett ikke lov til å lage blogg inlegget
  09.02.2016 kl.13:12
  Hei: Har endra det er du fornøyd , og det som ikke er lov er å skrive navn , så teknisk får jeg lov til å skrive hva jeg vil , bare jeg ikke skriver navn .
  08.02.2016 kl.06:40
  Pssst ! Sverre, hvorfor gidder folk lese blogger? En blogg må du jo oppsøke den detter ikke ned i fanget ditt, så hvorfor leser du det du ikke vil. Tryneboka er bra sted for å lese det du ikke vil ;-)

  Du annonym, hvor står det " h*n, hun" det har ikke jeg fått med meg at er ulovlig, har ikke lyst til å bryte regler så hvor står det.


  Skriv en ny kommentar

  Emilie H Sandaker ^^

  Hei , Mitt navn er Emilie , Er 00`er og Jeg er 15 men blir 16 i desember , Jeg er en veldig blid jente som gjør alt for å få det bedre i livet mitt , Denne bloggen handle om hva jeg gjør og hva som skjer i livet mitt . Jeg skriver også om hvordan mobbingen min går på skolen min. Jeg er veldig glad i å ta bilder og veldig glad i å gå tur med hunden min . I fridtiden min henger jeg enten med Venner eller Kjæresten min , hvis jeg ikke er med noen av de er jeg hjemme å slapper av kansje med en film eller hjelper til å rydde ^^

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde
  hits