JULEFERIE/SKOLEFERIE (~Emilie H Sandaker ~)
Forside Add meg Om meg Kontakt

JULEFERIE/SKOLEFERIE

Jeg har hatt det kjempe gøy i juleferien m familien min og mange gode venner .  Har aldri følt meg mere Glad i juleferien pga jeg ikke har fått høre noe stygge kommentarer fra de på skolen . Har aldri hatt det bedre .

Jeg har vært så mye opptatt derfor har ikke jeg skrevet i juleferien , Jeg har både feira bursdagen min med mange snille folk i familien min og fikk besøk av Kjæresten min .

Men nå som juleferien er over så er jeg forsatt redd for å gå på skolen . Jeg håper at skoledagene blir bedre .... skulle ønske dette tok slutt  .. fordi jeg mener at det ikke burde være så mye mobbing som det er ..  Men uansett så prøver jeg å være så glad som mulig , uansett om  jeg blir mobbet . Jeg er ikke redd de .. men blir uansett såra .

Men jeg vet jeg har Mamma og Pappa ved min side <3 + Mange Gode Venner fra Kongsvinger ! :*:*

Hvis jeg får no mer kommentarer så skal jeg prøve å ikke bry meg , for de skal ikke klare å øddlegge meg så lett . Jeg er ikke redd !  Å Jeg tørr å si meningen min ! 

 

Ha en fin dag videre ! :*

Så da er man tilbake til hverdagen ... :C

 
 
 • Skriv en ny kommentar

  Emilie H Sandaker ^^

  Hei , Mitt navn er Emilie , Er 00`er og Jeg er 15 men blir 16 i desember , Jeg er en veldig blid jente som gjør alt for å få det bedre i livet mitt , Denne bloggen handle om hva jeg gjør og hva som skjer i livet mitt . Jeg skriver også om hvordan mobbingen min går på skolen min. Jeg er veldig glad i å ta bilder og veldig glad i å gå tur med hunden min . I fridtiden min henger jeg enten med Venner eller Kjæresten min , hvis jeg ikke er med noen av de er jeg hjemme å slapper av kansje med en film eller hjelper til å rydde ^^

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde
  hits