SISTE SKOLEDAG FØR JULFERIEN (~Emilie H Sandaker ~)
Forside Add meg Om meg Kontakt

SISTE SKOLEDAG FØR JULFERIEN

Endelig bare 1 dag igjen , men gruer meg uansett til skolen i morra , men jeg får tenke på at det er juleferie etter det <3 .

Så får tenke på det resten av dagen i morra <3 ;)  Så vis jeg får noen stygge kommentarer i morra så skal jeg prøve å være sterk som mulig . Jo på fredag så fikk jeg beskjed av en lærer om at bloggen min ga skolen dems dårlig rykte . men bryr meg ikke hva de sier . jeg skriver det jeg vil , men bare jeg ikke skriver navn er dette lov <3 

Så Alle får ha en fin dag videre ! :*:*:*
 


 • 20.12.2015 kl.21:22
  Stå på du, jeg har lest mange innlegg av bloggere som ble mobbet på skolen, din blogg er veldig snill. Bloggen er ditt kongerike, der bestemmer du ikke læreren. Godt rykte får de skaffe seg ved å gjøre gode ting sjøl.
  20.12.2015 kl.21:29
  Visst skulen mener bloggen din gir dei dårlig rykte så må dei gjøre noe med det da, slik at du kan skrive positive ting om skulen.

  Stå på :)

  Siv

  20.12.2015 kl.21:58
  Stå på Emilie 😀 💖 Digger at du skriver som det er 😀 I morgen på siste skoledag så se for deg disse mobberne som små drittunger med siklesmekke bleie og tåtesmokk😀 da kan du le av dem 😀💖🎅

  GOD JUL 🎅

  Ida Marie❤️

  22.12.2015 kl.07:40
  Stå på👍 Du klarer det!! Kjenner til samme situasjoner selv, bare ikke om noe som har med skolensrykte å gjøre da, men du har jo rett til å skrive hva du vil!! Kjenner jeg nesten blir irritert av sånt jeg!!, ikke på deg da!

  Linda

  22.12.2015 kl.20:36
  Kjære deg! Du skal skrive akkurat det du føler for. Hvis læreren er redd for et dårlig rykte burde de ta tak i mobbingen du utsettes for. Så kunne de slippe å bekymre seg for et dårlig rykte. Hadde jeg vært læreren din skulle jeg gjort alt som var i min makt for å ta mobberne og hjelpe deg videre. Vær sterk! Det vil bli bedre! Ikke la dem knuse deg! Du er et langt bedre menneske enn de som plager deg, så la dem aldri vinne!

  Hilsen en som er lærer

  Magne

  04.01.2016 kl.19:23
  Kjære Linda!

  Den tragedien som nå er på media daglig bør være en vekker for mobberne. Lærere og andre bør nå forstå at de må ta tak i slike problemer. Du er et flott unikt menneske, og tøff nok til å stikke deg fram. Fortsett å skrive, det er du som vinner til slutt.


  Skriv en ny kommentar

  Emilie H Sandaker ^^

  Hei , Mitt navn er Emilie , Er 00`er og Jeg er 15 men blir 16 i desember , Jeg er en veldig blid jente som gjør alt for å få det bedre i livet mitt , Denne bloggen handle om hva jeg gjør og hva som skjer i livet mitt . Jeg skriver også om hvordan mobbingen min går på skolen min. Jeg er veldig glad i å ta bilder og veldig glad i å gå tur med hunden min . I fridtiden min henger jeg enten med Venner eller Kjæresten min , hvis jeg ikke er med noen av de er jeg hjemme å slapper av kansje med en film eller hjelper til å rydde ^^

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde
  hits