- 17.12.15 - (~Emilie H Sandaker ~)
Forside Add meg Om meg Kontakt

- 17.12.15 -

 I dag den 17.12.15 , skulle jeg å vennina mi til butikken , fordi hu skulle ha noe der .. da gikk vi forbi han som mobber meg og han hadde kalt meg en Jævla dritt unge og at jeg burde gå i 1 klasse , men kompisen hans prøvde å snakke til han , men han forsatte å vise lange fingeren . + jeg var på bibloteket m et par venner  og en annen jente i klassen , og da sa jeg at jeg måtte på do .. og da jeg hadde kommet tilbake hadde jeg fått høre at en jente hadde baksnakka meg igjen ! , det er vær gang jeg snur meg så baksnakker folk meg hele tiden , jeg kan ikke gå på do en gang før det begynner . men jeg har noen gode venner som sier dette til meg , men man vet aldri om de har vært m å baksnakka meg .  og hun hadde bitch slappa meg fordi jeg hadde " vist slått henne i annsikte " sellom jeg ikke hadde gjort det . Jeg blir så fly forbanna på alt sammen og + for et par månder siden hadde en i klassen knust tlf min og hadde ikke giddi å betalt den . å da fikk jeg på meg at jeg hadde knust den selv . 

 

   Her er mine ønsker : 

* Fyttet fra den dritt skolen

* Få meg bedre venner . 

* Få et bedre liv 

* Få ha ting i fred å ro , og at jeg ikke får på meg noe , som jeg ikke har gjort 

 

Eidskog ... det er ikke no posetivt med det trur jeg ..

FML = Fuck My Life .

.


 • 17.12.2015 kl.20:52
  Så fint at du blogger igjen, fortsett med så viser du at du har styrke. Jeg sier ikke at det vil hjelpe, men det gjør noe med deg, det skaper egenverdi.

  Ha en fin kveld.

  Jenny

  12.01.2016 kl.07:45
  Føler det litt sånn som deg men ikke fult så ille❤️ Det er fint at du tør og blogge om det❤️


  Skriv en ny kommentar

  Emilie H Sandaker ^^

  Hei , Mitt navn er Emilie , Er 00`er og Jeg er 15 men blir 16 i desember , Jeg er en veldig blid jente som gjør alt for å få det bedre i livet mitt , Denne bloggen handle om hva jeg gjør og hva som skjer i livet mitt . Jeg skriver også om hvordan mobbingen min går på skolen min. Jeg er veldig glad i å ta bilder og veldig glad i å gå tur med hunden min . I fridtiden min henger jeg enten med Venner eller Kjæresten min , hvis jeg ikke er med noen av de er jeg hjemme å slapper av kansje med en film eller hjelper til å rydde ^^

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde
  hits