MOBBINGA FORSETTER (~Emilie H Sandaker ~)
Forside Add meg Om meg Kontakt

MOBBINGA FORSETTER

Hei , Nå er jeg helt sliten etter mobbinga , en bare forsetter og forsetter og forsetter , jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre , men nå har jeg å mamman min vært så mye på møter om den mobbinga , men det er ingen av lærerene som hører på oss nesten , men det jeg var på for ikke så lenge siden , ble jeg helt forbanna på lærerene at jeg begynnte å grine mitt i møtet og sa at dette er verdens verste mobbe skole , og da fortallte jeg om en gutt som hadde gått her før , og han hadde blitt mobba så mye at han til slutt ikke klarte å leve lenger , så han hengte seg selv. Så jeg minnte dem om han , og da sa jeg rett ut " Vil dere at enda en Unge Skal henge seg selv" og da ble alle stille .

Men nå har jeg fått nok !! Han har sagt til meg at jeg er en  hore , en fittekjærring , en fucka unge og at jeg er feit som faen ...

Vær gang jeg går forbi han i klasserommet eller i frimenutte eller klasseturer , så har han kalt meg noe , han må kommentere noe .. jeg gir opp snart .

Alt han har sagt , gjort osv....:

-Gå å heng deg

-Jævla Hore

-Du kan gå til den fittemorra di å begynn å sutre

-Han har slått meg så hardt med knyttneven oppe på huet toppen , at jeg fikk hjernerystelse .

- Vis jeg har sagt til en veninne at pappa skal hente meg etter skolen , Og jeg kaller ste pappan min for pappa , så sier han ehh dra til pappan din du ... nei vent nå litt han er jo dø han...!!! med frekk stemme , Han likte deg aldri ...

- Han har kalt  min  og min vennine sine foreldre stygge ord som foreks : Fittekjærringer , Horer , At de ikke er glad i oss .


 

....Så nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre lengre ... :(

Så nå venter jeg på at denne mobbinga skal ta slutt , men jeg vet den aldri kommer til å gjøre det ... !

Hilsen Emilie .

 


 • 16.10.2015 kl.21:34
  uff.. så trist å høre da... Det er ikke lett å ha det slik.. Og man vet ikke helt hva man skal si.. Annet enn at det er du som er sterk! ikke de som mobber! Du er sterk som tør å skrive om det og fortelle.. Det er noe av det beste å gjøre når man har det tungt. Ikke hold det inne. At skolen ikke gjør noe er skammelig! INGEN skal være nødt å oppleve det du opplever! Jeg kan ikke annet enn å sende deg en stor varm klem.. Håper det løser seg for deg og at livet vil bli bedre en dag.. MEGA stor klem til deg! Stå på! du er tøff!
  19.10.2015 kl.13:42
  Det er så så helt klart denne gutten som feiler noe og som både skolen og foreldrene hans bør ta tak i. Jeg vet det ikke er lett, du er allerede kjørt langt ned, men prøv, rett ryggen sett nesa i sky og overse han, lat som han er luft, lukk ørene, det er han som er dum, ikke du. Går han til fysiske angrep så anmeld det. Stor klem til deg. Du er bare verd sååååå mye mer.
  19.10.2015 kl.13:47
  Inger: Vi har Kontakta Moren hans , men hu gidder ikke å høre på oss
  20.10.2015 kl.17:31
  Uff dette var leit å lese, ingen skulle måtte oppleve noe slikt. Mobbere er som oftest svake mennesker med lav sosial IQ.

  Dettee plikter skolen din å reagere på. Hadde jeg vært pappan din da hadde jeg gjort meg en tur til orføreren om ikke rektor reagerer.

  Sommerfuglvinge

  13.12.2015 kl.15:51
  Tru skolen med søksmål hos politiet hvis det ikke blir gjort noe for å få slutt på mobbingen! For en helt forferdelig slapp ledelse dere har på skolen! Utrolig uprofesjonell! Hva om det var DERES unge som hadde blitt mobbet, tror du de hadde akseptert det at skolen ikke gjorde noe med det? neppe! Slå I bordet og krev at det blir gjort noe hvis ikke truer du med å gå til avisa! Av og til så er det faktisk eneste utvei for å få gjort en forandring! Du fortjener å ha ett bra liv og han hindrer deg fra å ha det og det er fakrise det offentlige som dytter mobbing under bordet og ikke gidder å Gjøre noe med det. Det er fullstendig UAKSEPTABELT!

  unni

  17.12.2015 kl.20:28
  Herregud! Dette må da feks helsesøster eller barnevern ta tak i
  17.12.2015 kl.20:34
  Sommerfuglvinge: Det er at moren til den ungen , trur at ungen er en engel
  17.12.2015 kl.20:35
  unni: Vi har prøvd nesten alt ...

  Monika

  18.12.2015 kl.06:47
  For hver gang han gjør noe så skriver du det ned på en sms. Har du noen skader så tar du bilder. Så dagbok eller annen oversikt er fint. Så går du til politiet og anmelder han for fysisk og psykisk trakassering. Drit i helsesøster, skole og foreldre. De har hatt muligheten til å ordne opp lenge. Nå er det nok!

  Jeanette

  18.12.2015 kl.07:53
  Huff.. Jeg skjønner hvordan du har det. 😢Opplevde noe av det samme selv. Eneste jeg kan si er att det som hjalp meg var egentlig å ha noen å snakke med. Noen som kunne stille opp for meg når jeg trenger det. Nå er alt borte. Sitter fortsatt inne i hjertet og hodet. Men jeg føler meg sterkere. Jeg håper det avtar på deg. 😊 Og att du får det bedre snart. Krysser fingrene for deg. ☺ Hilsen Jeanette

  Ida

  18.12.2015 kl.08:56
  Jeg synes du er kjempe tøff som klarer og tørr fortelle om mobbingen du går gjennom ! Jeg blir drit forbanna over skolens fravær i dette... Og at en del av de til og med bidrar til mobbinga.. Det er helt tragisk !

  Jeg vet ikke om det er mulig men det kan være en mulighet for å kontakte fylkesmann ? Eller direkte i kommunestyret ? Gå til avisene , og fortell ! Press de til å ta ansvar ! Det er helt idiotisk at noen som blir mobbet må stå på slik som dere gjør for at noen skal gjøre noe! Ikke la deg knekke ! Ikke begynn å tro på det denne gutten sier til deg ! Fortell der selv det motsatte hver dag ;) du er fantastisk ! ❤️

  Marion E

  18.12.2015 kl.10:47
  Du må være en fantastisk sterk og flott jente! Det å tørre å stå frem sånn som du gjør,står det virkelig respekt av!

  Unner deg alt godt! Får vondt i mitt eget mammahjerte av at du skal oppleve sånt!

  Klem

  Karin

  18.12.2015 kl.11:05
  Kjære derer. Her er det bare en ting å gjøre, dra rett til politiet og anmeld gutten for trakassering, det han driver med er ulovlig.

  Stor klem!

  Farbror Blå

  18.12.2015 kl.11:48
  Hei Emilie. Dette er bare trist å lese. Jeg kom over dette ved ren tilfeldighet. Hvis du har prøvd nesten alt så har jeg et forslag. Mange foreldre tror barna deres er engler og noen vet kanskje også, men bryr seg ikke. Derfor så kunne du samlet gode venner og foreldrene dine,så mange som mulig. Gå hjem til dem og konfronter gutten i påhør av foreldrene. Fortell alt han har gjort og la han forklare seg om hvorfor og si at nok er nok. Forlang at dette stopper her og nå. Hvis ikke skolen tar tak så må man gå til dette skrittet. Dette ble gjort her for lenge siden og det stoppet. Men det er viktig å opptre korrekt og ordntlig da har du ryggen fri. Stå på hva du enn gjør,heier på deg og lykke til. Ingen fortjener å leve slik som dette.
  18.12.2015 kl.18:23
  Vet så veldig godt hvordan det er. Ble mobbet masse selv. Hos meg ble det bedre da jeg begynte på videregående i en annen kommune. Og etter mobbingen gikk jeg ut offentlig og det ble skrevet en fire siders artikkel om det i et blad. Etter det ble det ti tusen ganger bedre.

  Anmeld han er mitt beste råd. Ikke la deg knekke. Du er så mye bedre enn det. :-) er her om du vil ha noen å snakke med.

  Stor klem fra meg

  Tommy

  18.12.2015 kl.19:13
  Du kan gå fram slik for å klage på skolemiljøet:

  Dokumenter det du vil endre på. Skriv ned hva det er som er galt. Dette er veldig viktig hvis det gjelder det psykososiale skolemiljøet (mobbing, hvis du blir krenka, rasisme, diskriminering, vold, seksuell trakassering, dårlig sosialt miljø etc.), siden dette ikke kan måles direkte.

  Skriv en formell klage til rektor. Se maler for klagebrev for å se hvordan du kan gjøre det. Du bør uansett få med følgende setning i begynnelsen: «Jeg ber om tiltak etter opplæringsloven kapittel 9a, for å bedre på skolemiljøet.»

  Hvis du ikke får svar innen rimelig tid (ca 3 uker), eller du er uenig i svaret du får, kan du anke. Da klager du vedtaket (eller det manglende vedtaket) inn til Fylkesmannen i Oslo og Akershus. Klagen sendes til skolen.

  Du kan også parallelt klage til bydelsoverlegen i den bydelen skolen ligger i. De har ansvar for å passe på at skolen opererer etter godkjenning i forhold til forskrift for miljørettet helsevern i barnehager, skoler mv.

  Hvis bydelsoverlegen ikke følger opp godt nok, kan du ta kontakt med Helsetilsynet for å få dem til å kontrollere at kommunen gjør jobben sin.

  Hvis problemet har med skolehelsetjenesten å gjøre, kan du kontakte den ansvarlige for dette i bydelen.

  B

  18.12.2015 kl.19:47
  Burde fått skikkelig bank! Den som ikke hører får svi

  per morten heggem

  18.12.2015 kl.21:43
  hei, etter å ha sest om din sitvasjon så sier bare ett ord FLYT vekk fra det grusome stede der dere bor no, selv har æ oppvevd mye mobbing i min skole tid, uansett hva du gjør ikke forlat oss. tia etter skoleganen blir så mye bedre for da kan du besteme vem du vil ha kontakt med. i skoletia blir man presset sammen i ett rom uanset om mann vil eller ikke, husk en ting du er spesiel for du er du! verden trenger netopp sånne som oss like mye som alle andre, å en ting til det fines ordførere å droninger å 10 000 andre høytstående men og kvinner som har blitt mobbet gjenom mange år, ikke se så svart på det vivet dit har ikke begynt enda, ett tips bytt skole å send fylkesmann ett brev om hvofor, ps, vi er mange milioner av menesker på denne jord, mange som kjenner dæ er utrolig dlade i dæ å vi er mange som ikke kjenner dæ som også er glade i dæ men vi er glade i dæ for den du er

  glad i dæ

  klem lykke til

  kansje våre veier møtes

  Ann helen

  19.12.2015 kl.09:47
  Hei tøffe og sterke emilie ☺

  Det er veldig trist å lese 😕 kjenner meg så godt igjen i det du skriver, ble selv mobbet i 9 år på skole. Vi skulle ha gått videre med saken selv. I stede for og ta de til rektor, lærere, gå til lokal avisa, ordfører, politiet og fylkesmannen. Ta også kontakt med ppt selv (de er der for og hjelpe og ikke ødelegge for deres familie eller hans). Ikke la den gutten få ødelegge mer for deg og barndommen din. Du har all rett til å leve livet, like mye som han har.

  Og når dagene er tunge, ha alltid i bakhode: at du er den sterke, som står med hode hevet, møter opp på skolen og står opp vær dag. Det er ikke han som mobber. Du er den sterkeste av dere, ikke han. Ikke gi opp kampen, for den er din og vinne. ☺ stå på, dette klarer du.

  Du vil aldri glemme mobbingen, men den vil hjelpe deg mye i ditt voksne liv. De har hjelpt meg mye i min jobb i skole, og nå barnehage 😉😃

  Your neighbor ,N.

  21.12.2015 kl.21:08
  Ikke gi etter.Ved at du holder ut viser bare hvor sterk du faktisk er..tragisk at skolen så og si 'gir faen'.Mobbefri skole in my a**.

  Ordene sårer sikkert,ikke hyggelig i det hele tatt.Men ikke ta den utveien som er lettest...det er folk som bryr seg!Fokuser på den 1e positive kommentaren enn de 99 negative😜 Har hatt venner som har blitt utsatt for ca. Det samme..ting blir bedre!Sikkert hørt det før..men det er SANT!Ting kan ikke alltid være kjipt.Livet er fylt av opp og nedturer,noen større enn andre.Dessverre er det slik.Stå på dette får du til,skolen må hjelpe til til slutt er bare dem selv det drabber.Fortsett og del med deg!Husk du er sterk og unik akkurat slik du er👌🏻😁😋 God jul og godt nyttår!

  Marit

  07.01.2016 kl.09:35
  Hei Emilie :)

  Denne gutten er det bare å anmelde for trakassering!

  Dersom dette skjer hver gang du går ut av klasserommet, setter du på opptak på mobilen din og holder mobilen i hånda på vei ut. Da har du håndfaste bevis på hvordan han oppfører seg!

  Da er det ikke bare ditt ord mot hans men opptak av de stygge tingene han sier til deg. Dette er da også noe for både hans mor, skolen og politiet.

  Og ingen kan si at dette ikke skjer!

  Dersom du har en lærer på skolen du kan snakke med, be den læreren følge litt ekstra med når han er i nærheten av deg så har du en voksen som kan bekrefte hva han gjør.

  Ikke gi opp, du har et helt liv foran deg!

  💖

  Wenche

  10.01.2016 kl.13:29
  Jeg synes du er ei kjempe jente.😊 Du er tøff, du tørr å si fra, du har alltid et godt og varmt smil og du er prima akkurat sånn som du er nå.❤

  Er det noe jeg kan få gjort, så gi beskjed, jeg har et barn på samme skole som du går på og snart en til.😊

  INGEN barn og unge skal bølles med.❤

  Klem fra Wenche, mamma'n til Ole.😊


  Skriv en ny kommentar

  Emilie H Sandaker ^^

  Hei , Mitt navn er Emilie , Er 00`er og Jeg er 15 men blir 16 i desember , Jeg er en veldig blid jente som gjør alt for å få det bedre i livet mitt , Denne bloggen handle om hva jeg gjør og hva som skjer i livet mitt . Jeg skriver også om hvordan mobbingen min går på skolen min. Jeg er veldig glad i å ta bilder og veldig glad i å gå tur med hunden min . I fridtiden min henger jeg enten med Venner eller Kjæresten min , hvis jeg ikke er med noen av de er jeg hjemme å slapper av kansje med en film eller hjelper til å rydde ^^

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde
  hits