MIN FORFERDELIGE DAG PÅ EIDSKOG I 10A (~Emilie H Sandaker ~)
Forside Add meg Om meg Kontakt

MIN FORFERDELIGE DAG PÅ EIDSKOG I 10A

Den 16.09.15  Onsdag, var jeg på skolen .... Glad og lykkelig , så skulle jeg gå til en kompis og snakke med han litt , og da sitter det en gutt som har mobbet meg og veninna mi siden 8 klasse ... " Stikk av til den fittekjæringa di , altså mora di " sa han .... jeg ble litt lei meg for at han kalte mora mi for fittekjæring .. så jeg fløy på han og sa " Hva kalte du mora mi" .. "Si det en gang til å du får bank" sa jeg ... men så kom læreren og stoppa oss ... og når det gikk en stund skulle jeg og vennina mi opp i kantina og vi så ikke at han sto der med noen gutter så han sa " pshh.. her kommer til fucka feite ungene ... så når vi skulle inn så ville jeg ikke inn i timen men måtte fordi vi hadde overaskeles fest for læreren våres . Når dagen var over dro jeg og vennina mi hjem og snakket med foreldra våres , om det som hadde skjedd , og da hadde de sagt at de hadde ringt skolen fordi vi hadde sendt meld i timen om dette ... og da sa mamman min , nå må den skolen reagere litt ... nå begynner vi å bli så lei den ungen ....  Jeg fikk ikke sovet den natten .

Den 17.09.15 Torsdag , grua jeg meg til skolen igjen .. fikk ikke nesten noe søvn i natt og gråt trur jeg helle natten pga at jeg grua meg til møtet. Når vi kom på skolen var jeg drit redd . men møte var ikke før i 5 time . Når 5 time kom skulle vi på møte . vi prøvde å  forklare mange ganger , men de hørte ikke på oss .. så jeg gikk fra møtet , jeg begynnte å grine fordi ingen hørte på meg ...... og når skole dagen begynnte å ta slutt så bestemte jeg for at på fredag skulle det være den siste dagen på den fucka skolen , og da skulle jeg ikke gå på en mer ... fordi det er den verste Ungdomsskolen ever !!! , så vist dere flytter flytt aldri til Eidskog Ungdomsskole  , mange som ikke har likt seg der pga mobbing !

Men gruer meg fortsatt til i morra (Fredag siste dag ) .

 

IKKE GÅ PÅ DENNE SKOLEN !!!!

Med Venlig Hilsen Emilie Sandaker .

 

 


 • therese

  18.09.2015 kl.09:33
  ver sterk vi skal klare dette <3 emilie

  du må verre tapper og sterk husk det
  18.09.2015 kl.10:16
  therese: Tusen takk <3 vi klarer alt.


  Skriv en ny kommentar

  Emilie H Sandaker ^^

  Hei , Mitt navn er Emilie , Er 00`er og Jeg er 15 men blir 16 i desember , Jeg er en veldig blid jente som gjør alt for å få det bedre i livet mitt , Denne bloggen handle om hva jeg gjør og hva som skjer i livet mitt . Jeg skriver også om hvordan mobbingen min går på skolen min. Jeg er veldig glad i å ta bilder og veldig glad i å gå tur med hunden min . I fridtiden min henger jeg enten med Venner eller Kjæresten min , hvis jeg ikke er med noen av de er jeg hjemme å slapper av kansje med en film eller hjelper til å rydde ^^

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde
  hits